19 January 2014

BCU 2 star i kano

Ronny inviterte til BCU 2 star kurs og eksamen i kano forrige lørdag. Det ble en kald og interessant dag. Mest kaldt på fingrene. Jeg har jo som de fleste nordmenn padlet litt kano, men nå vet jeg i alle fall at jeg har litt å lære på den fronten! Tenker jeg må ha litt mer tid til øving der. 
Ca 1 grad, litt regn, vind 2m/s. 


Vi målte riktig årelengde


Øvelse i samarbeid



Ronny hadde full kontroll på kanoen

Og så var det om å gjøre å holde åren vertikalt, eller vinklet inn under skroget!

Til slutt fikk vi leke oss i elven

2014

Målet for 2014 er å bruke bloggen som padlelogg, altså logge alle turene og få med litt statistikk. Håper eg klarer det. Ny pc (altså Mac) burde hjelpe godt på.



Og så har eg mer eller mindre gitt opp kompaktkamera. Eg blir ikkje fornøyd med bildene, eller den tekniske kvaliteten på dem. Løsningen ble en brukt Nikon D300 til rimeligere pris enn et ok kompaktkamera. Har endel Nikonoptikk liggende. Foreløpig er eg veldig fornøyd med denne løsningen. Og så går eg oftere på land for å fotografere. Fast grunn+300mm=bedre bilder (på bekostning av surfe/padletid riktignok).



Kjenner og at eg ikkje er 37 år lenger (ikkje at eg ikkje KAN, men vet ikkje om eg VIL inn i de største brytende bølgene) så det spørs om det ikkje blir mer turpadling enn brott i år. Eller muligens ikkje, vi får se. Litt elv håper eg og.